Søde og sprøde knækbrød - en lækker og fiberholdig snack til den lille sult.

Du skal bruge (50 stk.): Dej 75 g rugmel 75 g fuldkornsmel 150 g hvedemel 1 tsk. bagepulver ½ tsk. salt 1 spsk. sukker 2 tsk. stødt kanel ½ dl. smagsneutral olie (fx rapsolie) 2 dl. vand (1½ dl) Kanelsukker 3 spsk. sukker ½ tsk. stødt kanel Sådan gør du: Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt olie og vand og rør dejen godt sammen Del dejen i to og rul den ud på et meldrysset bord til 2-3 mm. tykkelse. Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og skær den ud i firkanter med en kniv eller et pizzahjul. Pensl dejen med lidt vand og drys et jævnt lag kanelsukker ovenpå. Tryg forsigtigt kanelsukkeret fast på dejen. Bag knækbrødene vej 190° C (varmluft) i ca. 15 minutter, til de er sprøde og gyldne. Lad knækbrødene afkøle på en bagerist. Opbevar knækbrødene i en tætsluttende beholder. Holdbarheden er 2-3 uger.