Sprøde og knasende knækbrød med ærtemel, fuldkorn, frø og kerner. En lækker og mættende snack til den lille sult.

Du skal bruge (2 bageplader - ca. 40 stk.): 1 dl sesamfrø 1 dl hørfrø 1 dl solsikkekerner 1 dl græskarkerner 1 dl havregryn 1 dl hvedemel 1 dl Ingrid ærtemel 1 dl fuldkornshvedemel 1½ tsk. salt 1 tsk. bagepulver 2½ dl vand ½ dl olivenolie Sådan gør du: Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt vand og olivenolie og rør det til en jævn dej. Dejen deles i to portioner. Hver dej portion rulles tyndt ud imellem to stykker bagepapir, til de har en ens tykkelse på ca. 2-3 mm. Læg dejen på bageplade, og skær den ud i firkanter med en kniv eller pizzahjul. Bag knækbrødene ved 180° C i 15-20 minutter, til de er sprøde og gyldne. Lad knækbrødene afkøle på en bagerist, hvorefter de kan brækkes fra hinanden. Knækbrødene opbevares i en tætsluttende beholder. Holdbarheden er 2-3 uger.