Du skal bruge (4 store vafler):
Rødbedevafler
75 g kikærtemel
75 g hvedemel
75 g fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 dl rødbedejuice
1 dl vand
2 spsk. olivenolie
50 g revet rå rødbede
Edamamecreme
250 g optøede edamamebønner uden bælg
1 håndfuld frisk persille
1 håndfuld frisk basilikum
saften fra 1 citron
2 tsk. revet peberrod
2 spsk. youhurt naturel
evt. lidt vand
salt og peber
Topping
1 pose blandet salatblade (75 g)
4 store spsk. edamamecreme
50 g optøede edamamebønner
50 g græskarkerner
Sådan gør du:
Hæld de tørre ingredienser til vaffeldejen i en skål og pisk det godt sammen med rødbedejuice og vand, til dejen er jævn og glat.
Pisk olivenolie i dejen lidt af gangen.
Tilsæt revet rødbede til dejen, og pisk den godt sammen.
Lad dejen hvile i 30 minutter.
Bag rødbedevaflerne gyldne i et vaffeljern.
Kom alle ingredienserne til edamamecremen i en foodprocessor, og blend det godt sammen til en glat og ensartet masse.
Skyl salatbladene og tør dem grundigt.
Rist græskarkernerne på en tør pande i et par minutter.
Server de nybagte vafler med salat, edamamecreme, edamamebønner og ristede græskarkerner.