Du skal bruge (1 stort brød, 6-8 sandwichbrød):
Sandwichbrød
5 dl koldt vand
25 g gær
2 dl yoghurt naturel
2 tsk. salt
1 tsk. sukker
150 g Ingrid ærtemel
100 g fuldkornshvedemel
500 g hvedemel
Pynt
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hørfrø
1 spsk. chiafrø
1 spsk. sesamfrø
Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet og tilsæt yoghurt, salt og sukker.
Rør ærtemel og fuldkornsmel i, og tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen i 10 minutter. Det er en blød dej, så brug gerne en ske.
Hæld dejen i en bradepande (23 x 33 cm) beklædt med bagepapir.
Dæk bradepanden med husholdningsfilm, og lad dejen hæve natten over i køleskab - eller minimum 8 timer.
Pensl dejen med olivenolie og drys med blandede frø.
Bag brødet ved 200° C i ca. 30 minutter.