Lækkert sandwichbrød med ærtemel. Et mættende brød som passer perfekt til frokosten. Smør den fx med hummus, kikærtesalat eller dit eget yndlingsfyld.

Du skal bruge (1 stort brød, 6-8 sandwichbrød): Sandwichbrød 5 dl koldt vand 25 g gær 2 dl yoghurt naturel 2 tsk. salt 1 tsk. sukker 150 g Ingrid ærtemel 100 g fuldkornshvedemel 500 g hvedemel Pynt 2 spsk. olivenolie 1 spsk. hørfrø 1 spsk. chiafrø 1 spsk. sesamfrø Sådan gør du: Opløs gæren i vandet og tilsæt yoghurt, salt og sukker. Rør ærtemel og fuldkornsmel i, og tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen i 10 minutter. Det er en blød dej, så brug gerne en ske. Hæld dejen i en bradepande (23 x 33 cm) beklædt med bagepapir. Dæk bradepanden med husholdningsfilm, og lad dejen hæve natten over i køleskab - eller minimum 8 timer. Pensl dejen med olivenolie og drys med blandede frø. Bag brødet ved 200° C i ca. 30 minutter.