Du skal bruge (20 stk.):
1 dåse kikærter (drænet vægt 240 g)
150 g mørk chokolade
Sådan gør du:
Skyl og afdryp kikærterne. Fordel kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist kikærterne i ovnen ved 175° C (varmluft) i ca. 45 minutter, til de er sprøde.Lad kikærterne afkøle.Hak chokoladen fint. Kog 1 liter vand i en gryde. Tag gryden af varmen. Stil en glas- eller metalskål over vandbadet og tilsæt 100 g chokolade. Lad chokoladen smelte under omrøring til den har en temperatur på 40-45° C. Tag skålen af gryden og stil den på køkkenbordet.Tilsæt de sidste 50 g chokolade og lad den smelte under omrøring, til den har nået en arbejdstemperatur på 31-32° C. Det kan tage op til 10 minutter.Rør de afkølede kikærter i den tempererede chokolade og fordel dem i konfektforme eller i små toppe på et stykke bagepapir.