Lækker og frisk kikærtesalat med mangochutney og et mild strejf af karry. Prøv den i en sandwich eller på et godt stykke rugbrød.

Du skal bruge (6-8 rundtenommer): Kalorielet mayonnaise 300 g silken tofu 3 spsk. mild mangochutney 2 spsk. mayonnaise 1 tsk. karry 1 tsk. sort salt (kala namak) Fyld 2 dåser kikærter (240 g drænet vægt pr. dåse) 125 g bladselleri 100 g gulerod 75 g drueagurker Salt og peber Pynt Purløg Sådan gør du: Dræn overskydende vand fra tofuen og blend alle ingredienserne til mayonnaise. Mos kikærterne med en gaffel og skær grøntsagerne i små tern. Rør mayonnaisen godt sammen med kikærterne og grøntsagerne. Smag til med salt og peber. Pynt kikærtesalaten med purløg. Server kikærtesalaten på et godt stykke rugbrød eller som fyld i et friskbagt sandwichbrød.