En farverig kålsalat med masser af smag. Lav gerne en ekstra portion - og du har salat til madpakken næste dag.

Du skal bruge: Kålsalat ½ spidskål ½ rød spidskål 100 g grønkål 150 g ærter 150 g edamamebønner 200 g grønne vindruer 50 g græskarkerner Dressing 1½ spsk. olivenolie 1 spsk. hvidvinseddike 1½ spsk. agavesirup eller flydende honning 1½ spsk. sennep Sådan gør du: Skyl og snit spidskålen fint. Skyl og hak grønkålen fint. Kom ærter og edamamebønner i en skål, overhæld dem med kogende vand og dræn dem i en si. Skyl og halver vindruerne. Bland snittet spidskål, hakket grønkål, ærter, edamame bønner og vindruer godt sammen i en skål. Rør en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, agavesirup og sennep. Vend dressingen i kålsalaten. Rist græskarkernerne på en tør pande. Anret kålsalaten med ristede græskarkerner.