Du skal bruge:
Kålsalat
½ spidskål
½ rød spidskål
100 g grønkål
150 g ærter
150 g edamamebønner
200 g grønne vindruer
50 g græskarkerner
Dressing
1½ spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
1½ spsk. agavesirup eller flydende honning
1½ spsk. sennep
Sådan gør du:
Skyl og snit spidskålen fint.
Skyl og hak grønkålen fint.
Kom ærter og edamamebønner i en skål, overhæld dem med kogende vand og dræn dem i en si.
Skyl og halver vindruerne.
Bland snittet spidskål, hakket grønkål, ærter, edamame bønner og vindruer godt sammen i en skål.
Rør en dressing af olivenolie, hvidvinseddike, agavesirup og sennep. Vend dressingen i kålsalaten.
Rist græskarkernerne på en tør pande.
Anret kålsalaten med ristede græskarkerner.