Flot rød spidskålssalat med bagte rødbeder, søde vindruer, sorte kikærter og ristede græskarkerner. En skøn og fyldig salat, der er vendt i en lækker sennepsdressing.

Du skal bruge: Rød spidskålssalat ½ kg. rødbeder 1 spsk. olivenolie 1 spsk. agavesirup eller flydende honning ½ rød spidskål 200 g røde vindruer 1 dåse sorte kikærter (drænet vægt 240 g) (kan erstattes af den almindelige hvide variant) 50 g græskarkerner Dressing 1½ spsk. olivenolie 1 spsk. balsamico eddike 1½ spsk. agavesirup eller flydende honning 1½ spsk. sennep Sådan gør du: Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver. Vend rødbederne med 1 spsk. olie og 1 spsk. agavesirup. Fordel rødbederne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i midten af ovnen ved 200° C (traditionel ovn) i ca. 45 minutter. Lad rødbederne afkøle. Skyl og snit spidskålen fint. Skyl og halver vindruerne. Dræn kikærterne. Bland snittet spidskål, bagte rødbeder, kikærter og vindruer godt sammen i en skål. Rør en dressing af olivenolie, balsamicoeddike, agavesirup og sennep. Vend dressingen i kålsalaten. Rist græskarkernerne på en tør pande. Anret spidskålssalaten med ristede græskarkerner.