Lækker og sprød spidskålssalat med grønkål. Med få ingredienser får du en salat med masser af smag.

Du skal bruge: Spidskålssalat ½ spidskål (snittet i tynde strimler) 100 g grønkål (fint snittet) 200 g edamame bønner 1 æble (skåret i tern) 50 g mandler Dressing 1½ spsk. olivenolie 1 spsk. hvidvinseddike 1½ spsk. agavesirup eller flydende honning lidt flagesalt Sådan gør du: Skyl og klargør grøntsagerne til spidskålssalaten. Kom edamame bønnerne i en skål, overhæld dem med kogende vand og dræn dem i en si. Vend spidskål, grønkål, optøede edamame bønner og æbletern godt sammen i en skål. Rør en dressing af olie, hvidvinseddike og agavesirup og vend det i salaten. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft. Drys mandlerne over salaten inden servering.